Om Reelight

Reelight er et dansk firma beliggende i Aarhus grundlagt i 2003 af Jochum Kirsebom, som havde en passion for at gøre livet let og mere sikkert for cyklisterne i trafikken. Reelight designer og producerer cykellygter, målrettet den moderne pendler som altid er på farten, og udviklet med kærlighed til nordisk æstetik og enkelhed. Vores lygter fjerner bekymringen for at skulle huske sine cykellygter og for evt. afladte batterier. Det er en lille ting som gør en stor forskel i en travl hverdag, som er med til at gøre den enklere og mere sikker.

 

 

 

 

SIKKERHED
Det er vores erklærede mål at gøre alle cyklister synlige i trafikken både dag og nat
og dermed bidrage til hindring af vejrelaterede ulykker.

 

KVALITET
Vi er fokuseret på at bruge solide og holdbare materialer, som har høj udholdenhed under barske vejrforhold.

 

DANSK DESIGN
Vi bestræber os på at gøre indnovative løsninger med fokus på enkelhed, lethed og æstetik.

 

MILJØBEVISTHED
Vi mener, at alle skal vælge cyklen, når det er muligt, og det skal være så let, sikkert og behageligt som muligt. Ved at vælge cyklen frem for bilen reduceres COXNUMX udslippet, og benyttes der cykellygter fra Reelight er vi samtidig med til at nedbringe antallet af brugte batterier.

 

 

Reelight har modtaget flere priser for design, innovation og brugervenlighed. Reelight har bl.a. vundet den prestigefyldte Eurobike Award to år i træk. Innovation, sikkerhed og miljøvenlighed var de afgørende kriterier, da juryen valgte at tildele priserne til Reelight.

Reelight har desuden vundet den anerkendte Red Dot Design Award i 2013 for Reelight GO og igen i 2018 for Reelight CIO.

 

×