Klokken er 7:30 om morgenen. Du er lige blevet klar til arbejde. Du er ikke engang vågen endnu. Så hvorfor skulle du gider tage cyklen, når du har en bil eller en bus, der venter på dig lige udenfor?

Det skal jeg sige dig!

Jeg er studentermedhjælper kl Reelight, og jeg har ikke selv cyklet på arbejde længe, ​​så jeg må ikke prædike for meget. Jeg synes dog, det er okay at fortælle, hvorfor jeg synes, det er det værd at tage cyklen på arbejde – selvom man møder svedig og uden åndedræt. Nedenfor vil jeg dele nogle punkter, som jeg overvejer, hver gang jeg skændes med mig selv, om jeg skal tage cyklen eller ej.

  1. Hvis du ikke var helt klar til dagen før du tog cyklen, vil jeg forsikre dig om, at du er fyldt med energi, når du kommer på arbejde. Det er en fantastisk måde at vække kroppen og sindet på!

  2. Du behøver ikke tænke på at træne, når du kommer hjem om eftermiddagen – du har allerede gjort det! Og der er ikke noget bedre end at komme hjem (igen med en god ladning energi fra hjemturen) og bare gøre hvad du har lyst til i stedet for at få lyst til at gå i fitnesscenter.

  3. Denne er mest for dem, der tager bussen. Men du behøver ikke sidde i en varm overfyldt bus, uden frisk luft. Det er både irriterende, fordi du bliver mere træt, og også fordi du er nødt til at stole på andres for at få det til at fungere i tide.

  4. Lad os tage et kig på FNs verdensmål. Ved at tage cyklen fandt jeg i hvert fald to mål, jeg kunne se mig selv bidrage til på individuelt plan. Mål nr. 11: Bæredygtige byer og samfund og mål nr. 13: Klimaindsats. 

Så hvad venter du på! Det er alt godt ikke? En måde at gøre det nemmere på er også ved at vænne sig til at have et frisk sæt tøj med, eller en god åndbar jakke på i de kolde måneder. Åh og glem ikke hjelmen og lysene!
×