Konkurrencevilkår

Generel information om konkurrencer afholdt af Reelight.com

Konkurrencen styres af Reelight ApS, Hasselager Centervej 11, 8260 Viby J. Eventuelle spørgsmål vedrørende konkurrencen skal rettes til info@reelight.com eller telefon: 45.


Konkurrencer afholdt af Reelight er for personer over 18 år, medmindre andet er beskrevet i reglerne for den specifikke konkurrence. Medmindre andet er angivet, er konkurrencerne gratis. Hver person kan kun deltage i den specifikke konkurrence én gang. Enhver brug af falske navne eller adresser vil føre til eliminering fra konkurrencen.


Konkurrencer afholdt af Reelight har det formål at være underholdende, og konkurrenter kan derfor ikke rejse krav mod Reelight bagefter.


Vindere af konkurrencer vil blive kontaktet direkte. Reelight påberåbe sig retten til at annoncere navnet og byen for vinderen af ​​en konkurrence på vores egne sociale medieplatforme såvel som på hjemmesiden Reelight. Com.


Hvis vinderen ikke svarer inden for to uger efter at være blevet kontaktet, trækkes en anden vinder.


Deltagelse uden for de angivne deltagelsesdatoer betragtes ikke som legitim. Det er deltagernes ansvar, at tilmeldingen når Reelight. Reelight kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmelding til konkurrencer.


Præmier kan ikke byttes mod kontanter.


Ved at deltage i en konkurrence administreret af Reelight man har accepteret de konkurrencevilkår, der er angivet af Reelight ApS.


Reelight kræve retten til at afslutte konkurrencer uden advarsel. Reelights beslutninger om konkurrencer er endelige.

 

Personoplysninger

Når man deltager i en konkurrence afholdt af Reelight ApS, du giver samtykke til Reelight og deres tredjeparter til at registrere og gemme dine personlige data med henblik på at gennemføre konkurrencen og sende præmien. Når konkurrencen er slut, slettes unødvendige personlige data. Med hensyn til GDPR-loven har du ret til at få indsigt og redigere de oplysninger, vi har om dig.

 

Abonnementskonkurrence - Indtil videre er denne konkurrence sat på hold.

Til tider vil det være muligt at deltage i denne konkurrence fra den første dato i måneden til den sidste dag i måneden. Abonnementer uden for deltagelsesdatoen registreres ikke til konkurrencen.


Der vil kun blive trukket en vinder til denne konkurrence. Vinderen modtager et sæt cykellygter med en værdi på maksimalt 94 Euro afhængigt af de valgte lys.


Vinderen trækkes den sidste dag i måneden ved tilfældigt valg blandt alle nye abonnenter inden for den specifikke måned. Vinderen vil blive kontaktet direkte og skal oplyse en leveringsadresse for at prisen kan sendes fra Reelight ApS 'kontor.


For at deltage i denne konkurrence skal deltageren abonnere på vores nyhedsbrev. Dette samtykke vil blive betragtet som et separat valg, og alle abonnenter vil derfor deltage i konkurrencen. Alle abonnenter har ret til at afmelde eller få indsigt og redigere deres egne data. Data (adresse, telefonnummer osv.), Der er indsamlet fra den valgte vinder, slettes, efter at præmien er ankommet, og dataene ikke tjener nogen brug.

×