Earth Hour

Hvad er Earth Hour?

Hvornår var du sidst i stand til at stargaze? Det har sandsynligvis været et stykke tid, måske fordi du har haft andre ting at gøre, eller måske fordi du simpelthen ikke har været i stand til at se stjernerne. Der er en grund til det. Udslippet af lys her på jorden gør det vanskeligt at se himlen, som du måske husker det fra da du var barn ... Vi foreslår, at du slukker lyset den 30. marts sammen med resten af ​​verden og nyder stilheden, mørke og himlen - og måske når du står der, har du tid til at overveje, hvilken indflydelse vores handlinger har på jorden og derved på menneskeheden. 

Earth hour er en handling, der udføres for at skabe bevidsthed på vores planet og om, at vi træt det dag for dag med vores overforbrug af dets ressourcer. Det er en time, hvor vi anerkender vigtigheden af ​​at gøre en ændring for at redde vores planet, ikke kun for os selv nu, men for de kommende generationer. Vi må alle handle - nu.

Derfor vil vi øge bevidstheden om denne sag samt donere hjælp til etablering af sunde løsninger og det arbejde, der er gjort for at redde planeten i alle aspekter. Vi har derfor indgået en aftale med WWF i Danmark om at donere 30% af salget på vores hjemmeside (forsendelsesomkostninger ikke inkluderet) inden for en måned til WWF og deres arbejde. Donationsindtjeningen hæves fra 1. marts til 30. marts - dagen for Earth Hour. Så hvis du har brug for cykellygter, er det nu et godt tidspunkt at købe dem og hjælpe os med at donere til en god sag.

 

 

# CONNECT2EARTH 

Den industri, vi placerer os i, er en industri, hvor vi ser et stort potentiale i at forbedre klimaet såvel som sundheden og sikkerheden for verdens befolkning.

 

 

 

Sænkning af CO₂-emission

I henhold til en artikel fra European Cyclist Federation skal CO₂ emission fra en person, der pendler på cykel, er under 1/10 af det, som en person, der kører en bil, forurener. Derfor er det en god start at hjælpe vores planet at tage cyklen, når man går et sted. Dette er især muligt for folk, der bor i større byer, da afstandene er korte.

 

 

Sundhed

Et andet område er sundhed - det er bevist, at ved at cykle i stedet for at køre, vil en person mindske risikoen for at være overvægtig senere i livet, også cyklister vil reducere risikoen for forhøjet blodtryk og højt kolesteroltal, og til sidst er risikoen for diabetes sænket for folk, der bruger deres cykel regelmæssigt. 

 

 

Giftigt affald

Der er 7.7 milliarder mennesker i verden, hvor omkring 70% er i aldersgruppen mennesker, der er i stand til at cykle. For at tage et eksempel er kun halvdelen af ​​disse 70% i stand til at cykle. Dette efterlader os med 2.7 milliarder mennesker. Forhåbentlig har alle disse mennesker cykellygter på deres cykler. En cykellygte bruger ca. to AA-batterier i hver cykellygte. Dette betyder fire batterier pr. person og i alt 1,1 billioner batterier. Disse batterier skal udskiftes regelmæssigt, og ved hjælp af magnetisk cykellygter undgår man meget skadelig forurening.

 

 

GÅ TIL WEBSHOP

 

 

×