Plant et træ

 

 

Plant et træ

Genplantning er plantningen af ​​træer. Lige nu står verden over for risici for høj skovrydning og dermed konsekvenser for arter i områderne, lokalsamfundene såvel som kulstofemissionen.

 

 

 

 

Genplantning er et meget vigtigt emne, som vi her Reelight, ønsker at deltage i. Derfor har vi indgået et samarbejde med OneTreePlanted, en ikke-statlig organisation, der beskæftiger sig med netop denne sag. For hver ordre, der placeres i vores webshop, plantes der et træ. Årsagen til, at vi er involveret i dette, er at reducere eller udjævne det kulstof, der genereres ved produktionen af ​​et cykellampe - ved at reducere vores fodaftryk og forsøge at forbedre udviklingen og redningen af ​​biodiversiteten i risikoområder.

  

Det er muligt at plante flere steder, men vi har til den næste donation besluttet et sted. Ordrerne fra 22. juni 2019 og indtil kampagnen slutter, vil bidrage til en donation til Amazonas regnskov i Peru. Målet med plantning af træer i dette område er at beskytte det, der kaldes en 'bufferzone', hvilket betyder en zone, der er identificeret som under høj risiko for skovrydning og nedbrydning på grund af uholdbar landbrugspraksis i regionen. Plantning af træer i dette område vil påvirke flere dyrearter såvel som lokale samfund i området. Lokale landmænd vil blive forsynet med teknisk assistance samt uddannelse i en bæredygtig skovbrugsmodel.

 

 

 

 

Så hvis du har brug for cykellygter, hjælper du med at beskytte miljøet såvel som lokale områder på samme tid. Vi sætter pris på og tak for dit valg Reelight!

 

 

GÅ TIL WEBSHOP

 

 

×