WWF sponsorering

 

 

WWF sponsorering

Vi sponsorerer WWF (World Wide Fund for Nature), en nonprofitorganisation, der hjælper med at genoprette naturen samt beskytte dyrearter over hele verden. Vi mener, at naturen såvel som dyrene i den ikke burde blive skadet af vores gøremål. Derfor prøver vi at hjælpe, hvor det er muligt, og hvor det giver mening for os.

 

 

 

 

Vi tilstræber vores bedste for at gøre vores produkter så miljømæssigt ansvarlige som muligt, men produktion af varer kan aldrig være hundrede procent kulstofneutral. Vi handler, hvor vi kan: vi får leveret produktbatcher til udlandet og ikke med fly, vi reducerer brugen af ​​batterier ved at fremstille nye løsninger, og vi fremstiller produkter, der er modstandsdygtige, hvilket giver dem en lang levetid. Men ikke desto mindre vil vi også handle på områder, der ikke er i vores hænder, og derfor er WWF et godt sted at starte.

 

Nogle af årsagerne til WWF er vedvarende energi, genplantning af skov og nye måder at bruge vores ressourcer mere effektivt på. Alt er gjort for at gendanne og redde vores natur og de dyr, der lever i den.

 

 

Gå til
WWF

 

 

×