Valuta
Sprog

Reelight er et dansk designbrand beliggende i Aarhus, Danmark. Det blev etableret med en passion for at gøre livet mere sikkert på en lettere måde i 2003 af Jochum Kirsebom. Vi skaber cykellygter, der passer til det moderne samfund - altid på farten, og vores lygter er lavet med en kærlighed til nordlig æstetik og for en enklere måde at leve på. Vores lygter fjerner én meget stor bekymring i dagligdagen, nemlig bekymringen om at huske dine cykellygter og derved forblive sikker. Det er en lille ting; men - dog er det en lille ting, der gør en kæmpe forskel i forhold til at gøre hverdagen enklere, sikrere og nemmere.

 

 

 

 

SIKKERHED
Det er vores erklærede mål at gøre alle cyklister synlige i trafikken både dag og nat,

og dermed bidrage til at hindre trafikrelaterede ulykker.

 

KVALITET
Vi fokuserer på at bruge solide og langtidsholdbare materialer, der er testet for deres holdbarhed under barske vejrforhold.

 

DANSK DESIGN
Vi stræber efter at lave innovative løsninger med fokus på enkelhed, lethed og æstetik.

 

MILJØBEVISTHED
Vi mener, at alle bør vælge cyklen, når det er muligt, og det skal være så nemt, sikkert og komfortabelt som muligt. At reducere mængden af batterier, der bruges i cykellygter, er en nøglefunktion ved Reelight-produkterne.

 

 

Reelight er blevet belønnet flere gange for design, innovation og brugervenlige funktioner. Reelight vandt den prestigefyldte Eurobike Award to år i træk. Innovation, sikkerhed og miljøvenlighed var de afgørende kriterier, da juryen valgte at uddele priserne til Reelight.

Reelight har vundet Red Dot Design Award både i 2013 for Reelight GO og igen i 2018 for Reelight CIO.