Fortrolighedspolitik

 

Denne persondatapolitik gælder for

Reelight ApS

Hasselager Centervej 11, 1

8260 Viby J.

CVR: 27125581

  

Reelight indsamler og behandler i samarbejde med tredjeparter personoplysninger om de kunder, der handler på webshoppen www.reelight.com. Der indsamles udelukkende ikke-personfølsomme oplysninger, og der indsamles kun data i det omfang, det er nødvendigt.

 

1. Hvilke oplysninger indsamles og behandles?

Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse indsamles og registreres af Reelight ApS. Efterfølgende behandling og opbevaring af oplysningerne varetages af tredjeparten Shopify. Ved køb på webshoppen angives ydermere kortoplysninger til betaling af varen. Disse oplysninger varetages af tredjeparten, og den selvstændige dataansvarlige Clearhaus A/S af sikkerhedsmæssige årsager. Reelight har derfor ikke adgang til bankkontooplysningerne efter endt transaktion. I tilfælde af indsigelse mod transaktionen eller som følge af eventuel transaktionskontrol fra Clearhaus’ side vil oplysninger om hele handlen, herunder købers identitet og oplysninger om hvad der er købt, ligeledes skulle videregives til Clearhaus A/S . Ydermere registrerer tredjeparten, Shopify, kundens IP-adresse ved køb på hjemmesiden. IP-adressen registreres for at sikre kundens troværdighed.

 

2. Hvornår sker der databehandling?

Indsamling, registrering og behandling af data sker ved accept af Reelights handelsbetingelser og angivelse af personoplysninger; navn, adresse, telefonnummer og mailadresse på webshoppen www.reelight.com, samt ved løbende dialog og korrespondance i form af nyhedsbreve eller reklamationssager.

 

3. Hvem deler vi oplysningerne med?

Reelights hjemmeside vedligeholdes og administreres af virksomheden selv. Dog opbevarer og behandler Shopify anførte personoplysninger på Reelight ApS' vegne i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. ClearHaus, som er selvstændig dataansvarlig, varetager bankoplysninger på Reelight ApS' vegne.

Shopify International Limited

C/O Intertrust Ireland, Victoria Buildings

Haddington Road, 2nd Floor 1-2

Dublin, 4, D04 XN32, Ireland

https://help.shopify.com/manual/your-account/GDPR

Clearhaus A/S

P. O. Pedersens Vej 14

8200, Aarhus N, Denmark

 

Ydermere registrerer Facebook, Google og Shopify ved kundens besøg eller køb på hjemmesiden kundens IP-adresse. Dette gøres med henblik på at generere besøgsstatistik og herudfra forbedre købsoplevelsen på hjemmesiden (se mere ved punkt 8). Tredjeparterne, Google og Facebook, opbevarer og behandler ligeledes disse oplysninger i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

 

Google LLC

1600 Amphitheatre Parkway

Mountain View, CA, 94043, USA

https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/

Facebook
1 Hacker Way
Menlo Park, CA, 94025, USA

 

4. Datasikkerhed

Reelight behandler og opbevarer ikke selv persondata på webshopkunder, da al registreret persondata behandles og opbevares af ovenstående eksterne tredjeparter, som hoster de platforme, som Reelight ApS anvender.

  

Da alting hostes hos eksterne parter, så er det dem, som hver især står for egen datasikkerhed (i punkt 3 ses de enkelte parters procedurer og regler for datasikkerhed). Reelight ApS bestræber sig dog på også at beskytte interne computere med kodeord til diverse tredjeparters platforme, som ændres, hver gang en medarbejder forlader virksomheden. Ydermere er de enkelte computere låst med kodeord og beskyttet af firewall.

 

5. Samtykke og tilbagekaldelse af samtykke

Køb på webshoppen betragtes som samtykke til, at Reelight må registrere de anførte data, samt at tredjeparter opbevarer og behandler disse.

 

Der skal gives særligt samtykke til, at virksomheden må bruge anførte persondata til markedsføring. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes. Markedsføring sker gennem den eksterne tredjepart, MailChimp. Kunder som accepterer markedsføring gennem MailChimp giver særskilt samtykke til MailChimps behandling af vedkommendes persondata.

 

MailChimp

Attn. Privacy Officer

675 Ponce de Leon Ave Ne, Suite 5000

Atlanta, GA 30308, USA

https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

6. Ret til at få adgang til sine personoplysninger

Kunder, der har oplysninger registreret hos Reelight ApS, kan mod forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger virksomheden har indsamlet og registreret om den pågældende kunde. Kunden kan anmode om indsigt ved at sende en mail til: info@reelight.com

 

7. Ret til at få rettet eller slettet sine personoplysninger

Kunder, der har oplysninger registreret hos Reelight, kan ligeledes, mod forespørgsel, få rettet, slettet eller begrænset behandlingen af den data, som er indsamlet og registreret på den pågældende kunde. Som udgangspunkt opbevares kundens oplysninger i forbindelse med den gennemførte transaktion, så længe oplysningerne er nødvendige for regnskabsføring og revision. Data opbevares i dette henseende i henhold til bogføringslovgivningen.

 

8. Cookies

På webshoppen www.reelight.com gøres brug af cookies. Cookies indsamler oplysninger om kundens færden på webstedet for at sikre en god købsoplevelse. Cookies indsamler ingen persondata og ved derfor ikke, hvem den enkelte kunde er, men anvender oplysninger om kundens færden på webstedet til statistikker, herunder Google Analytics og Facebook Pixels.

Første gang kunden besøger hjemmesiden, vil vedkommende støde på et banner med information om, hvad cookies er. Nogle cookies er nødvendige for at sikre hjemmesidens funktion og kan dermed ikke fravælges. De cookies som ikke er nødvendige for hjemmesidens funktioner, men som anvendes til statistikker og markedsføring kan slås fra under cookie-politikken eller i den besøgendes browser. Den statistik, der dannes gennem cookies, anvendes til at forbedre brugervenligheden på webshoppen samt sikre kunden en behagelig købsoplevelse. Du kan læse mere om cookies her.

 

9. Klage og indsigelse

Kunder, der har deres oplysninger registreret hos Reelight har mulighed for at klage over behandling af persondata. Kunder kan til enhver tid tage kontakt til virksomheden på info@reelight.com, eller der kan tages kontakt til:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300, København K, Danmark

 

Kontaktoplysninger og mere om klagegang kan ses på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk.