Reelight Forskningsundersøgelse

I mere end et årti Reelight har hjulpet cyklister over hele verden til at føle sig trygge på vejen. Dette har været muligt på grund af vores banebrydende induktion cykellygte opfindelse, hvor cykellygte er drevet af magneter, der er placeret på egerne på din cykel. Visionen var at eliminere brugen af ​​batterier og dermed fjerne risikoen for, at flade batterier gør dig sårbar i trafikken. Baseret på en storstilet forskningsundersøgelse med over 4,000 deltagende cyklister, Reelight har bevist, at vores induktionslys reducerer sandsynligheden for ulykker med 19 %*, når alle ulykker tælles med, og 47 %* ved ulykker med mere end én involveret part. Ydermere har 85 %* af vores brugere af induktionslys givet udtryk for at have følt sig mere sikre, mens de kørte i trafikken. Hovedårsagen til den høje reduktion af ulykker viste sig at være forårsaget af, at lygterne også var tændt under kørslen - både nat og dag. Udtrykket kaldes kørelys (DRL) og er velkendt fra bilindustrien. Mange lande kræver brug af DRL på biler, da det er veldokumenteret at reducere antallet af ulykker.

DRL dynamolygter lavet af Reelight er blevet standarden på cykler i Danmark og er i dag monteret på 1/3 cykler. Lysene har vist sig effektive og er gennemtestede, men nu er det tid til, at vi tager konceptet til næste niveau.

 

* [Madsen, JCO, Andersen, T., & Lahrmann, HS (2013). Sikkerhedseffekter af permanent kørelys til cykler: Et kontrolleret eksperiment. Ulykkesanalyse og -forebyggelse, 50, 820- 829]

 

×