Privacy Policy

 

Denne databeskyttelsespolitik gælder for

Reelight ApS

Hasselager Centervej 11,1

DK, 8260 Viby J

CVR: 27125581

 

Reelight indsamle og behandle personoplysninger om kunder, der handler i webshoppen www.reelight.com . Indsamling og behandling af data sker i samarbejde med tredjeparter. Der indsamles udelukkende nødvendige og ikke-følsomme data.

 

1. Hvilke data indsamles og hvorfor? 

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresser indsamles og registreres af Reelight. Yderligere behandling og lagring af dataene håndteres af tredjepart, Shopify. Desuden når du handler på www.reelight.com , kortoplysninger gives af kunden. Kortoplysninger håndteres af tredjepart og uafhængig dataansvarlig Clearhaus af sikkerhedsmæssige årsager. Reelighthar derfor ingen adgang til kundernes kortoplysninger efter en afsluttet transaktion. I tilfælde af indsigelse mod transaktionen eller som et resultat af mulig transaktionskontrol fra Clearhaus, videresendes oplysninger om købet inklusive køberidentitet og købte varer til Clearhaus. Tredjeparts Shopify indsamler også kundernes IP-adresser for at sikre kundens pålidelighed.

 

2. Hvornår finder databehandling sted?

Indsamling, registrering og behandling af data sker, når personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse) gives af kunden og kun i forbindelse med accept af Reelightvilkår og betingelser. Desuden, Reelight behandle data i forbindelse med markedsføring samt klager.

 

3. Hvem deler vi oplysningerne med? 

hjemmesiden www.reelight.com vedligeholdes og styres af virksomheden selv. Dog registreres de registrerede personlige oplysninger, håndteres og behandles af tredjeparts Shopify. Tredjeparten, en uafhængig dataansvarlig, Clearhaus håndterer de indsamlede kortoplysninger. Tredjeparter gemmer og behandler dataene på vegne af Reelight i overensstemmelse med den nuværende lovgivning vedrørende beskyttelse af personoplysninger.

  

Shopify International Limited
C / O Intertrust Irland, Victoria bygninger
Haddington Road, 2. sal 1-2
Dublin, 4, D04 XN32, Irland

Clearhaus A / S

PO Pedersens Vej 14

8200, Århus N, Danmark

 

Endvidere registrerer Facebook, Google og Shopify kundernes IP-adresser, når de besøger eller handler i webshoppen www.reelight.com . Dette gøres for at generere statistik over besøg i webshoppen samt for at forbedre kundeoplevelsen (Se afsnit 8 for mere information). Tredjeparterne Google og Facebook gemmer og behandler også de indsamlede data i overensstemmelse med den nuværende generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

 

Google LLC

1600 Amfiteater Parkway

Mountain View, CA, 94043, USA

https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/

Facebook

1 Hacker måde

Menlo Park, CA, 94025, USA

https://www.facebook.com/policy.php 

 

Forsendelse af varer købt i webshoppen www.reelight.com håndteres af eksterne transportører. Når personalet på Reelight skibsvarer, fra kontoret håndteres forsendelsen af ​​transportørerne GLS, UPS og FedEx. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) er disse luftfartsselskaber uafhængige dataansvarlige.

 

4. Datasikkerhed

Reelight hverken behandler eller gemmer personlige data fra webshopkunder. Dette skyldes, at alle registrerede personoplysninger behandles og opbevares af de førnævnte eksterne tredjeparter.

 

Da alle platforme bruges af Reelight er vært for eksterne parter, er de eksterne parter ansvarlige for deres egen datasikkerhed (I afsnit 3 findes proceduren for hver tredjepart). Imidlertid, Reelight gør en indsats for at beskytte interne computere ved hjælp af adgangskoder til både computere såvel som til eksterne parters platforme. For at forbedre adgangskodesikkerheden ændres disse hver gang en medarbejder forlader virksomheden. Alle computere i virksomheden er også beskyttet af Windows 10 Firewall.

 

5. Samtykke og tilbagetrækning af det

Et køb i webshoppen betragtes som et samtykke til Reelight registrering af de givne data samt til tredjeparter, der lagrer og behandler disse. 

 

Der kræves et særligt samtykke til Reelight at bruge de givne data til markedsføring. Dette samtykke kan når som helst trækkes tilbage. Markedsføringen deles via den eksterne tredjeparts MailChimp. Kunder, der accepterer markedsføring, accepterer også MailChimp's behandling af deres personlige data.

  

MailChimp

Attn. Privacy Officer

675 Ponce de Leon Ave Ne, Suite 5000

Atlanta, GA 30308, USA

https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

6. Retten til at få adgang til egne personlige data

Kunder med oplysninger registreret på Reelight, kan efter anmodning få et indblik i, hvilke oplysninger virksomheden har indsamlet og registreret om den specifikke kunde. Hvis kunden ønsker at få et indblik i hans / hendes personlige data, kan han / hun sende en e-mail til: info@reelight.com .

 

7.Retten til at få ens personlige oplysninger rettet eller slettet

Kunder med oplysninger registreret på Reelight, kan ligeledes efter anmodning få korrigeret eller slettet data eller få begrænset databehandling. Kundernes oplysninger registreres og lagres i forbindelse med en gennemført købstransaktion i webshoppen, så længe oplysningerne er nødvendige for regnskab og revision. I den henseende lagres data på fem år med henvisning til den danske bogføringslov.

 

8. småkager

Cookies bruges i webshoppen www.reelight.com . Cookies indsamler oplysninger om kundernes aktiviteter i webshoppen for at forbedre og garantere en god oplevelse. Cookies indsamler ingen personlige data og ved derfor ikke, hvem den specifikke kunde er, men bruger kundernes aktiviteter i webshoppen til at generere statistikker, herunder Google Analytics og Facebook Pixels.

 

Første gang kunden besøger webstedet, møder han / hun et banner med information om cookies. Nogle cookies er nødvendige for at opretholde webstedets funktionalitet og kan derfor ikke fravælges. De cookies, der ikke er nødvendige for funktionaliteten på hjemmesiden, men som bruges til statistik og markedsføring, kan fravælges i cookiepolitikken eller i den enkelte kundes browser. Formålet med statistik genereret gennem cookies er at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Du kan læse mere om cookies her.

 

9. Klager

Kunder med personlige oplysninger registreret på Reelight har mulighed for at klage over behandlingen af ​​deres personoplysninger. Kunder kan når som helst kontakte firmaet på info@reelight.com , eller valgte at kontakte det danske datatilsynfirma:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300, København K, Danmark

 

Du kan se kontaktoplysninger og mere på hjemmesiden: www.datatilsynet.dk.

 

Dansk - Persondatapolitik

 

Denne persondatapolitik gælder for

Reelight ApS

Hasselager Centervej 11, 1

8260 Viby J.

CVR: 27125581

  

Reelight indsamler og behandler i samarbejde med tredjeparter personoplysninger om de kunder, der handler på webshoppen www.reelight.com. Der indsamles udelukkende ikke-personfølsomme oplysninger, og der indsamles kun data i det omfang, det er nødvendigt.

 

1. Hvilke oplysninger indsamles og behandles?

Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse indsamles og registreres af Reelight ApS. Efterfølgende behandling og opbevaring af oplysningerne varetages af tredjeparten Shopify. Ved køb på webshoppen angives ydermere kortoplysninger til betaling af varen. Disse oplysninger varetages af tredjeparten, og den selvstændige dataansvarlige Clearhaus A/S af sikkerhedsmæssige årsager. Reelight har derfor ikke adgang til bankkontooplysningerne efter endt transaktion. I tilfælde af indsigelse mod transaktionen eller som følge af eventuel transaktionskontrol fra Clearhaus’ side vil oplysninger om hele handlen, herunder købers identitet og oplysninger om hvad der er købt, ligeledes skulle videregives til Clearhaus A/S . Ydermere registrerer tredjeparten, Shopify, kundens IP-adresse ved køb på hjemmesiden. IP-adressen registreres for at sikre kundens troværdighed.

 

2. Hvornår sker der databehandling?

Indsamling, registrering og behandling af data sker ved accept af Reelights handelsbetingelser og angivelse af personoplysninger; navn, adresse, telefonnummer og mailadresse på webshoppen www.reelight.com, samt ved løbende dialog og korrespondance i form af nyhedsbreve eller reklamationssager.

 

3. Hvem deler vi oplysningerne med?

Reelights hjemmeside vedligeholdes og administreres af virksomheden selv. Dog opbevarer og behandler Shopify anførte personoplysninger på Reelight ApS' vegne i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. ClearHaus, som er selvstændig dataansvarlig, varetager bankoplysninger på Reelight ApS' vegne.

Shopify International Limited

C/O Intertrust Ireland, Victoria Buildings

Haddington Road, 2nd Floor 1-2

Dublin, 4, D04 XN32, Ireland

https://help.shopify.com/manual/your-account/GDPR

Clearhaus A/S

P. O. Pedersens Vej 14

8200, Aarhus N, Denmark

 

Ydermere registrerer Facebook, Google og Shopify ved kundens besøg eller køb på hjemmesiden kundens IP-adresse. Dette gøres med henblik på at generere besøgsstatistik og herudfra forbedre købsoplevelsen på hjemmesiden (se mere ved punkt 8). Tredjeparterne, Google og Facebook, opbevarer og behandler ligeledes disse oplysninger i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

 

Google LLC

1600 Amphitheatre Parkway

Mountain View, CA, 94043, USA

https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/

Facebook
1 Hacker Way
Menlo Park, CA, 94025, USA

 

4. Datasikkerhed

Reelight behandler og opbevarer ikke selv persondata på webshopkunder, da al registreret persondata behandles og opbevares af ovenstående eksterne tredjeparter, som hoster de platforme, som Reelight ApS anvender.

  

Da alting hostes hos eksterne parter, så er det dem, som hver især står for egen datasikkerhed (i punkt 3 ses de enkelte parters procedurer og regler for datasikkerhed). Reelight ApS bestræber sig dog på også at beskytte interne computere med kodeord til diverse tredjeparters platforme, som ændres, hver gang en medarbejder forlader virksomheden. Ydermere er de enkelte computere låst med kodeord og beskyttet af firewall.

 

5. Samtykke og tilbagekaldelse af samtykke

Køb på webshoppen betragtes som samtykke til, at Reelight må registrere de anførte data, samt at tredjeparter opbevarer og behandler disse.

 

Der skal gives særligt samtykke til, at virksomheden må bruge anførte persondata til markedsføring. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes. Markedsføring sker gennem den eksterne tredjepart, MailChimp. Kunder som accepterer markedsføring gennem MailChimp giver særskilt samtykke til MailChimps behandling af vedkommendes persondata.

 

MailChimp

Attn. Privacy Officer

675 Ponce de Leon Ave Ne, Suite 5000

Atlanta, GA 30308, USA

https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

6. Ret til at få adgang til sine personoplysninger

Kunder, der har oplysninger registreret hos Reelight ApS, kan mod forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger virksomheden har indsamlet og registreret om den pågældende kunde. Kunden kan anmode om indsigt ved at sende en mail til: info@reelight.com

 

7. Ret til at få rettet eller slettet sine personoplysninger

Kunder, der har oplysninger registreret hos Reelight, kan ligeledes, mod forespørgsel, få rettet, slettet eller begrænset behandlingen af den data, som er indsamlet og registreret på den pågældende kunde. Som udgangspunkt opbevares kundens oplysninger i forbindelse med den gennemførte transaktion, så længe oplysningerne er nødvendige for regnskabsføring og revision. Data opbevares i dette henseende i henhold til bogføringslovgivningen.

 

8. Cookies

På webshoppen www.reelight.com gøres brug af cookies. Cookies indsamler oplysninger om kundens færden på webstedet for at sikre en god købsoplevelse. Cookies indsamler ingen persondata og ved derfor ikke, hvem den enkelte kunde er, men anvender oplysninger om kundens færden på webstedet til statistikker, herunder Google Analytics og Facebook Pixels.

Første gang kunden besøger hjemmesiden, vil vedkommende støde på et banner med information om, hvad cookies er. Nogle cookies er nødvendige for at sikre hjemmesidens funktion og kan dermed ikke fravælges. De cookies som ikke er nødvendige for hjemmesidens funktioner, men som anvendes til statistikker og markedsføring kan slås fra under cookie-politikken eller i den besøgendes browser. Den statistik, der dannes gennem cookies, anvendes til at forbedre brugervenligheden på webshoppen samt sikre kunden en behagelig købsoplevelse. Du kan læse mere om cookies her.

 

9. Klage og indsigelse

Kunder, der har deres oplysninger registreret hos Reelight har mulighed for at klage over behandling af persondata. Kunder kan til enhver tid tage kontakt til virksomheden på info@reelight.com, eller der kan tages kontakt til:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300, København K, Danmark

 

Kontaktoplysninger og mere om klagegang kan ses på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

×